Uncategorized

Tillthemoonandback stopt

Een blog waarvan ik lang getwijfeld heb of ik hem zou gaan schrijven. Of het er nu de tijd voor was..

En die tijd is het

Wat heb ik de afgelopen jaren onwijs genoten van het blogs schrijven, de lieve, ontroerende en soms meelevende reacties van jullie. Wat heb ik onwijs veel plezier gehad in alle samenwerkingen en leuke dingen die ik heb mogen doen dankzij dit blog. Zonder jullie was mijn blog nooit zo’n succes geweest en had ik er lang niet zoveel plezier van gehad. Dus aan alle trouwe lezers wil ik zeggen, dankjewel dat je ieder bijzonder moment samen met ons beleefde. Dankjewel dat je mee las en mee voelde, mee dacht. Dankjewel!

Toch is het nu tijd om afscheid te nemen van dit blog. Ik heb er simpel weg niet genoeg tijd meer voor met mijn baan, de webshop, 2 jonge kids en een man die ook nog wel eens aandacht wil van zijn vrouw. Ik kom er gewoon niet aan toe. En omdat ik wat meer tijd wil steken in de webshop heb ik het moeilijke besluit genomen dat tillthemoonandback gaat stoppen. Niet getreurd, jullie kunnen ons op Instagram gewoon blijven volgen, al ga ik denk ik in de loop van de tijd de naam daar wel veranderen. Ik blijf daar leuke foto’s en verhalen posten!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s