Beauty·Fashion·Lifestyle

Hair make over

Ik vertelde jullie afgelopen week al dat ik eraan dacht mijn kapsel te veranderen and so i did!

Hier nog met lang haar

Hier nog met lang haar…

Bob till you drop

Na lang twijfelen en piekeren of ik mijn haar echt af wilde knippen besloot ik het gewoon te doen. Ik ging voor een lange bob en een ander kleurtje. De dag dat ik mijn haar liet knippen was er niet meer genoeg tijd om het ook nog te kleuren, want ik moest de meisjes van de opvang ophalen. Ik ging een dag later dus terug om te kleuren en had in eerste instantie iets anders in gedachten dan het geworden is. Ik wilde een combi van mijn eigen kleur, heel donkerbruin, en een lichtere kleur balayage. Maar omdat mijn haar dan eerst ontkleurd moest worden besloot ik iets anders te doen. Het is nu een combi geworden van mijn eigen donkere kleur en een iets lichtere kleur die we in lagen er tussen hebben gezet voor een natuurlijk effect. Ik vind één kleur altijd wat saai en het lijkt zo gemaakt.

Zo zag het eruit toen ik na het knippen thuis kwam. Nog met de oude kleur dus. Manlief was nog niet meteen overtuigd, maar ik was er zelf meteen blij mee. Letterlijk de helft van mijn haar is eraf geknipt en het voelt nu heerlijk licht en luchtig.

En zo ziet het er in daglicht uit met de nieuwe kleur. We hebben de foto bewust buiten gemaakt, want binnen was het al te donker om de kleur nog goed te kunnen zien. Je ziet heel iets de lichtere kleur erdoorheen schijnen. Deze kleur gaat nog iets lichter worden nadat het een aantal keer gewassen is en dus zul je het dan ook beter kunnen zien.

En dit model vind ik dus ook weer veel leuker om half vast te doen. Met het lange haar was mijn haar gewoon ook te lang en te zwaar om in te vlechten, een knot te maken of half vast te doen. Alles zakte er zo weer uit en zelfs een handvol schuifjes werkte niet meer lekker om een kapsel goed te laten zitten. Ik ben dus erg blij met de nieuwe look! En manlief is met het nieuwe kleurtje erin inmiddels ook overtuigd 😜

Advertenties

7 gedachten over “Hair make over

 1. Leuke haartransformatie, past mooi bij het seizien en het aankomende seizoen. Ik zou wel flink wat foundation en blush geruiken omdat je er met donker haar sneller bleek uit ziet nu de zon niet meer (Dagelijks) schijnt. Wel heel leuk hoor! X

  Like

   1. Neem je een light coverage foundation? Eentje die er niet cakey uit zien maar je wel een mooie egale kleur geeft. Ik momenteel die van Barry M met een gele ondertoon, is heel mooi! 🙂

    Like

   2. Wat grappig, dat was mijn vorige foundation, de Stay Matte maar ik vond deze dus te dik en mat. Waarschijnlijk is deze dan beter voor jou huidtype, voor mij is het dus te droog wat er voor zorgt dat hij alsnog een cakey dik effect heeft.

    Like

   3. Kan heel goed. Als je een echt vette huid heb is een matte foundation juist mooi. Heb je een droge huid dan ziet alles er uitgedroogd uit. Ik heb dus blijkbaar een droge huid 😀

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s