Beauty·Fashion·Mommy life

Haar inspiratie

Eens in de zoveel tijd verander ik graag mijn haar, de kleur of het model. Net wat meer laagjes in of een stukje korter. Maar voor ik besluit wat ik precies ga veranderen struin ik altijd het internet af opzoek naar inspiratie. Vandaag dus mijn haar inspiratie voor dit najaar.

Short hair dont care

Als je kijkt naar de trends van tegenwoordig dan lijkt kort toch weer in opkomst. Steeds vaker zie je meiden met een kort koppie of half lang haar. Ik moet eerlijk bekennen dat ik zelf nooit voor een heel kort kapsel zou gaan, maar toch hier een aantal korte kapsels die best leuk kunnen zijn.

Bob suits everyone

Iets waarvan ik vind dat het iedereen wel staat is een goed geknipte bobline. Je kunt het op verschillende lengtes laten knippen, met of zonder laagjes, met of zonder pony en ga zo maar door.

Lang is altijd goed

Lang haar staat ook bijna iedereen en is ook op veel manieren te dragen. Ik heb nu zelf mijn haar tot net voorbij mijn bh band en moet eerlijk zeggen dat het gaat vervelen. Ik blijf constant overal met mijn haar aan vast hangen, moet ontzettend oppassen met vieze luiers en kids die in bad gaan of mn haar is vies en raakt in de knoop. Zelfs achter kleding blijf ik hangen en ik vind het ook vervelend worden dat ik altijd als ik ga zitten met mijn haar vast zit tussen rugleuning en mijn eigen rug waardoor je je eigen hoofd snel naar achteren trekt… Ik denk er dus zelf overna het iets korter te laten knippen. Toch hier wat inspiratie voor lang haar. Ik ben zelf nogal fan van de look met natuurlijke uitgroei en een as blonde kleur. Dat vind ik echt een heel mooie kleur en combi.

Ik ben zelf nog aan het twijfelen wat ik met mijn haar aan moet. Ik denk dat er sowieso een stukje afgaat binnenkort, maar hoeveel daar ben ik nog niet uit. De kleur die ik er nu al een tijdje in heb zitten vind ik nog steeds erg mooi, al blijft experimenteren met nieuwe kleuren ook heel leuk. Wat vinden jullie dat ik met mijn haar moet doen? Daar ben ik nou echt benieuwd naar!

Advertenties

Een gedachte over “Haar inspiratie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s