Uncategorized

Help! Mijn baby wordt te snel groot

Ken je dat gevoel? Dat je ineens denkt waar is de tijd gebleven? Dat je naar je kleine uk kijkt en beseft dat die kleine baby allang niet meer zo klein is. Vandaag is Noémi 8 maanden en God wat gaat het ineens snel!

Ontwikkelings sprong here i come

Noémi is onwijs druk in ontwikkeling en ik ga heel eerlijk toegeven dat ik de sprong waar ze momenteel in zit verschrikkelijk vind. Je ziet haar de hele dag worstelen met zichzelf en dat vind zo niet leuk. 3 kwart van de dag piept, kreunt en klaagt ze omdat ze iets wil wat gewoon nog niet lukt. Ze wil zitten, dan weer liggen, dan wil ze eigenlijk ergens bij kunnen maar lukt het haar nog niet om te kruipen en daar gaan we dan weer. Gillen, Gillen, Gillen!

Met die sprong en het ineens kunnen zitten, mee kunnen in het voorzitje op de fiets.. besef ik me hoe snel het gaat. Waar is mijn baby gebleven?! Sommige dingen beginnen we ook langzaamaan afscheid van te nemen, zoals de draagdoek. Noémi is wat dat betreft precies haar zus en wil er eigenlijk gewoon niet meer in. Ze wil om zich heen kunnen kijken, los van één van ons de wereld kunnen ontdekken mits we in het zicht zijn. Maar hangen of plakken aan mama dat wil ze niet meer. En dat vind mama best Jammer, want ik had gehoopt dit keer langer gebruik te maken van mijn draagdoeken. Maar goed, als je kind de longen uit haar lijf krijst als je haar er wel in doet dan laat je het ook wel haha.

Nieuwe dingen leren

Ondanks het vele gepiep en gemopper kan Noémi ook onwijs veel lol hebben en hard lachen. Als haar grote zus gaat staan springen of naast haar gaat liggen hebben ze samen de grootste lol! Ook begint Noémi steeds meer geluiden te maken, lala, dada, prrrrrr. Van alles komt er voor bij! Ze vind het ook super interessant als je met je hoofd schud of ja knikt en het liefst wil ze alles meteen nadoen. Ik heb in het begin altijd bij Noémi gedacht dat ze heel relaxt was en een rustig meisje, maar girl, girl, girl had ik dat even mis zeg! Noémi is net zo ondernemend als Valentina op die leeftijd was en soms is ze misschien zelfs nog wel een tikje erger. Ik durf rustig te zeggen dat wij twee temperamentvolle meisjes hebben!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s