Lifestyle·Mommy life

De leukste prinsessen cadeaus

Ja jongens het is weer bijna zover. We komen steeds dichter bij alle feestdagen en met een peuter in huis die in die periode jarig is draait mijn hoofd over uren wat betreft cadeaus die leuk zijn om te geven. Valentina is tegenwoordig helemaal gek van alles met prinsessen en dus zette ik de leukste prinsessen cadeaus op een rijtje.

Playmobil

Één van mijn favorieten is de Playmobil prinsessen lijn. En dan vooral het kasteel, wat een plaatje!

Bij dit gave kasteel kun je allerlei losse prinsessen poppetjes kopen. Aanvullingen als een paard met koets en een prinsessen slaapkamer. Super leuk allemaal. Playmobil is eigenlijk pas geschikt vanaf vier jaar, maar als je de mega klein onderdelen niet aan je peuter geeft om inslikingsgevaar te voorkomen. Kan je peuter er ook prima mee spelen.

Frozen

Valentina is nog steeds helemaal fan van frozen en dus staan de volgende poppen op haar verlanglijstje. We hebben bij een speelgoed winkel hier in het centrum en verjaardagsbox laten klaar zetten voor familie waar ze cadeaus uit kunnen kopen en daar heeft mevrouwtje deze poppen ook in gedaan.

Baby born

Meisjes en poppen is een match made in heaven. Valentina speelt heel graag met mijn oude baby born die ik ooit voor mijn verjaardag kreeg. Helaas is de pop inmiddels zo oud dat de oogjes helemaal verkleurd zijn en hij ook niet meer kan drinken en plassen. Tijd dus voor een nieuwe en manlief en ik denken erover om er één voor Valentina haar verjaardag te kopen. Het leuke van baby born is dat je er allerlei accessoires bij kunt kopen, huisdieren, auto’s, bedjes, poppenwagens en leuke kleertjes. En dus ook allerlei prinsessen spulletjes.

I wanna ride my bicycle

Niets leuker dan zelf leren fietsen! Op een driewieler om te beginnen, vorig jaar kwamen we een hele mooie echte fiets tegen en besloten we er mee te wachten. Ook dit jaar vind ik valentina te jong voor een echte fiets met zijwieltjes. Ze heeft een frozen driewieler en zelfs daarop lukt het haar nog niet om zelf te trappen. We proberen het wel te stimuleren, maar aan de andere kant wordt ze pas 2 en heeft ze nog tijd zat. Ook van de driewielers en fietsjes met zijwieltjes kun je allerlei soorten krijgen, wat dacht je van deze prinsessen versie?

Dit is pas een klein deel van al het speelgoed in prinsessen sfeer dat je tegenwoordig kunt kopen. Zo is er van vtech ook nog een hele lijn met magische vriendjes waar ook een kasteel van te krijgen is. Heeft lego duplo ook een prinsessen versie die geschikt voor peuters en een lijn die geschikt is vanaf 4/5 jaar. En wat dacht je van knutsel materiaal met prinsessen? Ook super leuk! En natuurlijk niet te vergeten prinsessen jurken en andere vekleed accessoires. Super leuk allemaal!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s